Om LedelsesTV
Om LedelsesTV

LedelsesTV

LedelsesTV er til alle ledere, men vi vælger at fokusere på unge og nye ledere. Vi inspirerer unge og nye ledere til at tro på sig selv og til at vove at lede på nye måder mod en mere tryg verden. Dette lederskab skal læres, udvikles og varetages, og vi gør det gennem levende billeder. I programserierne TOOLS, TALKS & PEOPLE kommer du helt tæt på ledere, der tør at tænke nyt og gerne deler ud af deres tanker og erfaringer.

Bag om

En kæmpe tak til dem der har hjulpet med at producere vores film. Dem der har bestemt, at hjemmesiden skal være grøn og blå, og dem der får det hele til at spille. Dem der har tegnet og tænkt og delt af alt det, de kan. Og tak til vores gæster og medvirkende i TALKS & PEOPLE.

Når vi ikke er online

Book os, så du kan arbejde med ledelsesudvikling på et langsigtet og mere strategisk niveau. Du kan booke os til workshops & foredrag – vi har lang erfaring indenfor ledelse og organisationsudvikling. Vi er i øvrigt blevet mediepartnere til Who Cares Wins, et event om CSR i April 2013. Vi interviewer seje profiler i månederne op til, og viser jer film om hvordan man kan arbejde med CSR. Se mere på www.whocareswins.dk

Kontakt

Hvis der er noget, der rykker i dig, så skriv til os. Følg os på Facebook og Twitter og kom til vores næste LedelsesTV Lunch 29. november. Søg på LedelsesTV Lunch på Facebook for mere info.

Peter Maxsø
peter@ledelsestv.dk
+45 26796026

Amy Jean Hamilton
amy@ledelsestv.dk
+45 21247976